FEBO UITHOORN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 308 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij FEBO Uithoorn. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2024 om 20:32 Zoals altijd bij de FEBO in Uithoorn was onze bestelling niet compleet en dat is al de zoveelste keer . Nu onderhand wel klaar mee
24 mei 2024 om 6:30 Was goed alleen voor 25,50 en dan nog 2,50 bezorg kosten. En dan durven ze ook nog fooi te vragen ik vind dat die bij de bestelling al in zit! Dus dat vind ik te gortig worden.
21 mei 2024 om 22:21 34 min gewacht op 1 patat 1 stuk kip, broodje frikandel. Maar was heerlijk vers gebakken. De prijs is wel wat aan de dure kant.
7 apr 2024 om 20:48 Eten was koud en was niet wat we hadden besteld erg jammer maar voor ons de laatste keer
2 apr 2024 om 10:38 De bezorgtijd duurde te lang. Hoeveelheid saus bij het menu was prima te noemen
15 mrt 2024 om 10:09 Anderhalf uur gewacht ,inmiddels al geen honger meer….en dan waren ze de saus vergeten ,en er zat een croquet bij die ik niet besteld had….. Het was gelukkig nog wel warm bij aankomst en goed te eten verder…
12 mrt 2024 om 21:51 Lekker en vlot. Lieve bezorgster
8 mrt 2024 om 7:14 Eerder geleverd dan gepland, heerlijk en goed warm.
18 feb 2024 om 19:48 Snel en goed!
2 feb 2024 om 19:49 90 minuten gewacht op het eten, twee milkshakes en extra eten gekregen, goed bedoeld maar zonde aangezien we dat natuurlijk niet op krijgen.
25 jan 2024 om 21:24 Snel en lekker